Persona archief

Archief van uitslagen

In dit menu staan de uitslagen van eerdere jaren, sinds 2004. De meest recente uitslagen (voor zover al bekend) staan in het Uitslagen menu

Uitslagen kun je op twee manieren bekijken. De pagina Wedstrijden geeft een overzicht van alle ONK en BONK wedstrijden die ooit zijn gehouden.

Bij de pagina Uitslagen kun je alle uitslagen van één wedstrijd zien, desgewenst per klasse.

Voor de overzichten geldt dat je per kolom kunt sorteren, en kunt zoeken met het zoekveld bovenin. Standaard toont het overzicht meerdere pagina's van 25 uitslagen elk, de paginalengte is bovenin te wijzigen. Onderin zijn de navigatieknopjes.

Uitslagen en de AVG
wij mogen de naam van deelnemers pas tonen na voorafgaande toestemming. Daarom staat een aantal uitslagen getoond als anoniem.

Mocht je eerder hebben meegedaan met een ONK, maar staat je naam niet bij de uitslagen? Benader ons dan via het contactformulier om alsnog toestemming voor publicatie van je naam te geven.
De toestemming geldt voor alle uitslagen die aan jouw persoon gekoppeld zijn.
 

 

Eventuele correcties kun je doorgeven via het reactieformulier. Wij zijn daar dankbaar voor, want het streven is een zo volledig mogelijk en correct mogelijk overzicht te geven.