Facebook

figuurtje Inschrijven

 

ONK logo organisatie

Inschrijven voor het ONK 2020

LET OP! VANWEGE DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS WORDT HET ONK2020 HELAAS VERPLAATST. JE KUNT JE NOG WEL GEWOON INSCHRIJVEN. DEELNEMERS WORDEN VIA MAIL OP DE HOOGTE GEHOUDEN OVER DE NIEUWE DATA.

Op deze pagina kun je je inschrijven voor het Open Nederlands Kampioenschap Amateurbierbrouwen 2020, dit jaar gehouden op 13 juni 2020 bij Lolaland, Pampuslaan 501, 1087 HP Amsterdam.

Door inschrijving verklaar je bekend te zijn én akkoord te gaan met het wedstrijdreglement, en met ons privacystatement.

Per te keuren bier dien je 3 flesjes (30cl “eurofles” (BNR), 33cl longneck, of 33 cl vichyfles), met ongemerkte zilver of goudkleurige dop (hier staan voorbeelden) in te leveren op een van onze inleveradressen. Inleveren kan in de periode van 2 mei 2020 tot en met 8 mei 2020. De inleveradressen staan hier.

Na aanmelding krijg je een mail met daarin je labels/etiketten in PDF formaat. Print deze uit op normaal papier, knip ze uit en plak ze op de flesjes. Wij adviseren je om dat met plakband te doen, over het nummer heen en geheel rond het flesje. Hiermee is het nummer nog goed te lezen in geval van beschadigingen van het etiket/label. Voor een voorbeeld van een goedgeplakt label, klik hier.

Per te keuren bier dien je € 8 te betalen. De betaling gaat via iDeal of SOFORT tijdens het inschrijven.

Inschrijving gesloten

Tot onze spijt kun je niet meer inschrijven. Inschrijven was mogelijk tot 10 oktober 2020.